GeenPeil wil een referendum over het associatieverdrag dat de EU opstelt met de Oekraïne. Want wij zijn tegen: kost veel geld, maakt de EU machtiger zonder controle en we halen een oorlog met Rusland binnen onze verder vervagende grenzen. We hebben 300.000 handtekeningen nodig om een officieel referendum aan te vragen. Dus dat gaan we doen. Met jouw hulp. Zet je handtekening via de app hieronder. Val je collega’s, vrienden en familie er mee lastig. Ga er mee de straat op. Tijd om te laten zien dat democratie in 2015 nog steeds alive and kicking is.

Naast het fysieke is er ook een online formulier gebouwd die ONLINE ondertekenen mogelijk maakt. Gewoon op smartphone, tablet of laptop. De gegevens slaan we zwaar encrypted op en gebruiken we alleen om een PDF van te bouwen, die we uitprinten en aan de Kiesraad overhandigen op 28 september.

Ondertekenen doet u door naar GEENPEIL.NL te gaan of hier rechtstreeks TEKEN.GEENPEIL.NL Doe het nu. Deel het met uw vrienden, familie, Facebook en alle groepswhatsapps die u op uw telefoon open hebt staan. Op naar de 300.000. (PS: Je ontvangt een verificatiemail, dat kan even duren ivm enorme drukte)

Alles bij de bron; GeenStijl1 & GeenStijl2

Abonneer je nu op onze wekelijkse nieuwsbrief!
captcha