Gisteren besteedde omroep Max aandacht aan de parkeerdienst bij Schiphol, want het personeel blijkt met auto's rond te crossen, te gebruiken voor privé-gebruik en boetes bij elkaar te rijden, terwijl de rechtmatige eigenaar op vakantie is. Blijkbaar kreeg eigenaar Robert Buijtelaar het niet voor elkaar via de rechter de uitzending te verbieden.

Qube Parking wil wel even de waarheid vertellen en publiceert daarom de twee klachtenmails van de mensen die bij Groetjes van Max in de uitzending zaten op hun website. Daarbij worden ook naam, adres, kenteken en telefoonnummers van de klagers online gegooid. Kortom, als u zeker wilt zijn dat uw auto niet verkracht wordt door louche bedrijven rondom Schiphol, neem de trein, laat u afzetten of parkeer bij het Lang Parkeren van Schiphol zelf.

Omroep Max meldt op haar site;

Er zijn veel klachten binnengekomen van mensen die hun auto hebben geparkeerd bij Qube Valet parking en P7 op Schiphol. Gebruikers van de parkeerdienst kregen hun auto terug met hogere kilometerstanden dan waarmee ze de auto hadden achtergelaten en er vallen vreemde boetes op de mat, die tijdens de vakantie zijn gereden.

Kijk goed uit met het 'weggeven' van uw auto. Het kenteken staat op uw naam en de boetes moeten door de kentekenhouder betaald worden. Bij aanrijdingen wordt er aanspraak gedaan op uw WA-verzekering en dit kan dus grote gevolgen hebben.

Bent u ook een gedupeerde van Qube Valet parking of P7 op Schiphol?

Doe altijd aangifte bij de politie: Website politie - aangifte doen 

Meld uw klacht bij de Autoriteit Consument en Markt: Website Autoriteit Consument en Markt 

Heeft u een bon gekocht bij Groupon voor Qube Valet / Parking? Indien u de bon nog niet heeft gebruikt krijgt u van Groupon automatisch uw geld terug en bent hier per mail over geinformeerd. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van Groupon. Heeft u nog een openstaande reservering bij Qube Valet Parking? Dan raden wij u aan deze niet meer te gebruiken.

Website Groupon - Klantenservice 

Alles bij de bron; GeenStijl en Max