Het is de grote vraag van onze tijd: hoe kunnen we ervoor zorgen dat snelle digitalisering niet ten koste gaat van privacy? Hoe kunnen wij als samenleving digitaliseren én onze privacy behouden en versterken? Privacy First en ECP gaan graag samen met u deze uitdaging aan en organiseren daartoe op 30 januari 2018 in het Amsterdamse Volkshotel de Nationale Privacy Conferentie. Hier komen de relevante spelers bijeen en bouwen wij gezamenlijk aan een privacyvriendelijke informatiemaatschappij.

Tijdens de conferentie worden de nieuwe Nederlandse Privacy Awards uitgereikt. Privacy is immers méér dan louter compliance: duurzame privacy vergt bedrijven en overheden die privacy zien als een kans om zich positief te onderscheiden en privacyvriendelijk ondernemen en innoveren tot norm te maken. Privacy by design vormt daartoe de sleutel. Wij hopen u te kunnen begroeten op 30 januari.

Nationale Privacy Conferentie

Datum: dinsdag 30 januari 2018
Locatie: Volkshotel Amsterdam (kantoorlocatie Privacy First)
Tijd: 13.00 – 18.00 uur, inclusief borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze conferentie door het inschrijfformulier op de website van ECP in te vullen. De inhoud van het programma wordt zeer spoedig bekendgemaakt. Indien u zich aanmeldt krijgt u de uitnodiging met programma via de mail toegestuurd. NB: het aantal beschikbare plekken is reeds beperkt, wees er dus tijdig bij!

Alles bij de bron; PrivacyFirst