Mario, de vader van het Astense meisje dat online werd lastiggevallen, heeft de mogelijke dader donderdag mishandeld. Jack. S. had via Facebook zijn dochter (14) lastiggevallen. Daarop begon hij een ware klopjacht op de ‘Facebookviespeuk’, die zich online voordeed als de 14-jarige Jessie.

Na het incident zijn beide mannen aangehouden, zowel Jack S. - een bekende van de politie, als Mario die zichzelf meldde op het politiebureau.

De ouders van het meisje hebben de politie meerdere malen getipt over de mogelijke verblijfplaats van S. in Woensel. Met die informatie werd volgens de moeder nauwelijks iets gedaan. ,,Het is heel vreemd dat een burger iemand sneller kan vinden dan de politie zelf.” Met haar 14-jarige dochter gaat het naar omstandigheden redelijk. Wel heeft ze begeleiding van een psycholoog. “Haar wereld draaide in twee uur tijd 180 graden om toen wij haar vertelden dat die knappe knul, waar ze tot over haar oren verliefd op was geworden, een oude vieze man bleek te zijn”.

Nu zit Mario vast, verdacht van poging tot moord of doodslag op de man die zijn tienerdochter op internet lastig viel. Hij had S. volgens de politie donderdag met een voorwerp geslagen en verwond aan hoofd en armen. Ook S. zit vast. Hij had de voorwaarden van zijn invrijheidstelling geschonden. S. werd in juli opgepakt omdat hij stiekem foto's van een ander jong meisje op sekswebsites zou hebben geplaatst. In afwachting van zijn rechtszaak in november werd hij vrijgelaten. Hij moest zich daarom wel bij de reclassering melden en mocht geen strafbare feiten begaan.

Alles bij de bron; AD