Voor de jubileumeditie van de Big Brother Awards hebben we een bijzonder programma samengesteld. Zo blikken we terug, welke lessen kunnen we leren van de negen voorgaande edities? Maar vooral ook: wat kunnen we het komende decennium beter doen? Hoe bouwen we verder aan een sterke tegenbeweging die vecht voor een vrij en open internet?

Verder hebben we interessante sprekers, live muziek, kunst en nog veel meer. Binnenkort lanceren we een vernieuwde bigbrotherawards.nl met meer informatie over het complete programma. Houd die site dus in de gaten!

Maar de echte sterren van de avond zijn natuurlijk de grofste privacyschenders van het afgelopen jaar. En helaas valt er weer genoeg te kiezen. Wordt het een datahandelende bank? De dystopische toekomstvisie van PinkRoccade? Fred “van-uitstel-komt-afstel” Teeven? Of toch weer onze minister van Veiligheid, Ivo Opstelten? Het is aan jou! Binnenkort kun je via bigbrotherawards.nl je favoriete privacyschenders nomineren. Op de personen of bedrijven met de meeste nominaties kun je stemmen voor de Publieksprijs, uit de overige kandidaten kiezen deskundigen de winnaar van de Expertprijs.

Alles bij de bron; BoF